30 PERC HATÉKONYSÁG!HETI 3 X 30 PERC NYÚJTÁS, ERŐSÍTÉS, RELAXÁLÁS ÉS MASSZÁZS. A VIBRÁCIÓS TRÉNING, VAGY MÉG PONTOSABBAN A GYORSULÁSI TRÉNING OLYAN ERŐGYAKORLATOKAT TAKAR (MINT PL. GUGGOLÁS VAGY FEKVŐTÁMASZ), MELYET EGY KÜLÖNBÖZŐ FREKVENCIÁN FEL ÉS LE MOZGÓ PLATÓN VÉGZÜNK. A PLATÓ GYORS FÜGGŐLEGES  KIMOZDULÁSA (MÁSODPERCENKÉNT 25-50 ALKALOMMAL) IZOM ÖSSZEHÚZÓDÁSI ÉS ELERNYEDÉSI REFLEXET VÁLT KI, MELY AUTOMATIKUSAN JÖN LÉTRE, NAGYJÁBÓL OLYAN SEBESSÉGGEL, MINT AHOGYAN A PLATÓ MOZOG. A REZGÉSEK ALAPVETŐEN A GRAVITÁCIÓS ERŐT ERŐSÍTIK, MELY A TESTRE HAT, ÍGY A SZERVEZET ERRE REAGÁL. AZ EREDMÉNY? TÖBB IZOMROST AKTIVÁLJA MAGÁT, ÉS SOKKAL GYORSABBAN, MINT AHOGYAN AZ AZ EDZŐTEREMBEN TÖRTÉNIK. AZAZ AZ EDZÉSI IDŐ FELÉRE CSÖKKEN

 

A POWER PLATE CSÖKKENTI AZ EDZÉSHEZ SZÜKSÉGES IDŐT, UGYANAKKOR AZ IZMOKAT ÚGY STIMULÁLJA, HOGY NŐ A SOVÁNY IZOM TÖMEGE.
A FORRADALMIAN ÚJ EDZÉSI TECNOLÓGIA HARMONIKUS REZGÉSEKET KÖZVETÍT A TESTBE, MELYEKKEL AZ IZMOK TERMÉSZETES REFLEXÍV ÖSSZEHÚZÓDÁSOKAT VÁLTJA KI, MÁSODPERCENKÉNT 25-50 ALKALOMMAL, MEGMOZGATVA AKÁR AZ IZMOK 98%-ÁT, MÍG A HAGYOMÁNYOS EDZŐTERMI GÉPEK CSAK 60%-OT DOLGOZTATNAK!

 

 

 

   

KIMAGASLÓ TECHNOLÓGIA


A POWER PLATE® GÉP AZ EGYIK LEGIZGALMASABB TECHNOLÓGIAI TALÁLMÁNY A SPORTESZKÖZÖK, AZ ATLÉTIKA, AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS ÉS A FITTSÉG NÖVELÉSÉNEK TERÜLETÉN. A GYORSULÁSI TRÉNING GYAKORLATOKKAL JAVUL AZ ERŐNLÉT, AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT, ILLETVE A SPORT- ÉS FUNKCIONÁLIS TELJESÍTMÉNY.
A PLATÓ MÁSODPERCENKÉNT TÖBBSZÖR ELMOZDUL A TEST ALATT, AMELYRE A VÁLASZ AZ AZONNALI IZOMSTABILIZÁLÁS, AZ EGYENSÚLY MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN. EZ A REFLEXES IZOM ÖSSZEHÚZÓDÁS EREDMÉNYEZI A RUGALMASSÁG, A KOORDINÁCIÓ ÉS AZ ERŐ JAVULÁSÁT.