AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL, CÉLIRÁNYOSAN A SZÜKSÉGES IZMOKAT DOLGOZTATHATJA MEG, TELJESEN SZEMÉLYRE SZABOTTAN!


AMELLYEL TELJES MÉRTÉKBEN MEGKÍMÉLHETI ÍZÜLETEIT, HISZ SEMMILYEN FIZIKAI MEGTERHELÉSNEK NINCSENEK KITÉVE! AMI A KONDITERMI EDZÉSEKRŐL NEM MONDHATÓ EL!


AMIVEL MINIMÁLISRA CSÖKKENTHETŐ AZ EDZÉS IDŐTARTAMA, ÁM MÉGIS AZ EGÉSZ TEST IZOMZATÁT ÁTDOLGOZZA. AZ ÖRÖKÖS IDŐHIÁNYBAN SZENVEDŐKNEK A LEGIDEÁLISABB!


AMELLYEL, IZOMZATA EDZÉSE MELLETT, MÉG A CELLULIT TÜNETEKET IS MEGSZÜNTETHETI! FOKOZZA A VÉR- ÉS NYIROKKERINGÉST, A KÖTŐSZÖVETEK VÉRELLÁTÁSÁT.KÉPZELJEN EL EGY OLYAN TECHNOLÓGIÁT,


AMELYNEK HASZNÁLATÁVAL SOKKAL JOBB LESZ A KÖZÉRZETE, A STRESSZ ÉS A FESZÜLTSÉG ALÓL TELJES
MÉRTÉKBEN FELSZABADUL!


AMELY AKÁR A GERINCOSZLOPI FÁJDALMAK KEZELÉSÉRE IS ALKALMAS, A MÉLYEN FEKVŐ TARTÓIZMOKAT
ERŐSÍTI, VALAMINT MEGDOLGOZZA A VIZELETTARTÁSÉRT FELELŐS GÁTIZMOKAT IS!

 

AZ EMS TECHNOLÓGIA


AZ EMS (AZAZ SPEEDFITNESS) EGY TELJESEN ÚJ TECHNOLÓGIA, AMI FORRADALMI SZEMSZÖGBŐL KÖZELÍTI MEG TESTÜNK EDZÉSÉT!

 


AZ EMS KÉSZÜLÉK EGY TELJESEN BIZTONSÁGOSAN HASZNÁLHATÓ IZOMSTIMULÁLÓ GÉP.


KIS ERŐSSÉGŰ VÁLTÓÁRAMMAL FESZÍTI MEG AZ IZMOKAT, AMI A LÉTEZŐ LEGHATÉKONYABB MÓDSZERNEK NEVEZHETŐ, MERT A TEST IZOMZATÁNAK 90%-ÁT MUNKÁBA ÁLLÍTJA.


AZ EMS KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA EGYENLŐ A SZÍNTISZTA IZOMMUNKÁVAL, EZZEL AZ EDZÉSMÓDSZERREL NEM CSAK ÁTALAKÍTHATJA TESTÉT, HANEM A FOGYÁST IS ELŐSEGÍTI.

 

SŐT, BÁTRAN MONDHATJUK, MÉG ÉLVEZETESSÉ IS TESZI AZ EDZÉST! AZ EMS TECHNOLÓGIÁVAL LEHETŐVÉ TESZI, HOGY HETI CSUPÁN 2X20 PERC HASZNÁLAT MELLETT LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT ÉRJEN EL RÖVID IDŐ ALATT, A TESTEDZÉS ÉS AZ IZOMÉPÍTÉS TERÉN!

 – ALAKFORMÁLÁS, ZSÍRÉGETÉS


– CELLULITKEZELÉS, ZSÍRSZÖVET–CSÖKKENTÉS


– IZOMFEJLESZTÉS, ÁLLÓKÉPESSÉG JAVÍTÁS


– KEDÉLYÁLLAPOT JAVÍTÁS, STRESSZOLDÁS


– HÁT- ÉS GERINCFÁJDALOM ENYHÍTÉS


– VÉRKERINGÉS JAVÍTÁS


– INKONTINENCIA PROBLÉMA KEZELÉSKE L L   E N N É L   T Ö B B , H A   L A P O S   H A S R A   É S   F E S Z E S   T E S T R E   VÁ G Y I K ?
N E M !

A SPEEDFITNESS SZAKMAI HÁTTERE


A SPEEDFITNESS MULTI–EDZŐ KÉSZÜLÉK EDZÉSPROGRAMJAINAK EREDMÉNYESSÉGE NAGYBAN FÜGG ATTÓL, MILYEN FELKÉSZÜLTSÉGŰ EDZŐKKEL DOLGOZIK EGYÜTT.


AHHOZ, HOGY AZ ALAKFORMÁLÁS, ÉS A ZSÍRÉGETŐ EDZÉS, VAGY AKÁR A TESTÉPÍTÉS GYORSAN ÉS LÁTVÁNYOS EREDMÉNYT HOZZON, FELKÉSZÜLT EDZŐKRE, ÉS SZAKMAILAG MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN HÁTTÉRRE VAN SZÜKSÉG.


A SPEEDFITNESS EDZŐI A SPORT, A MOZGÁS, A TESTEDZÉS TELJES JOGÚ SZAKEMBEREI. EDZŐINK A SZEMÉLYRE SZABOTT, KÖZÖS EDZÉSPROGRAMOK KIDOLGOZÁSA MELLETT SZAKTANÁCSOKKAL, ÉLETMÓD TANÁCSOKKAL SEGÍTIK A TÖKÉLETES ALAK ELÉRÉSÉHEZ.